Главная - Новости - Hvordan lage en billig baderomsoppussing for egen regningPosted: 25 Июля, 2022

Hvordan lage en billig baderomsoppussing for egen regning

Причёски и стрижки - Новости красоты

gjør-det-selv oppussing av badÅ gjøre en baderomsrenovering med egne hender er billig og vakkert - ganske gjennomførbart. Men det er ting å spare på. Og der besparelser er uønsket, ellers vil det påvirke kvaliteten på endringene i lokalene. Men hvordan gjøre reparasjoner visuelt spektakulære - du vil definitivt lære av artikkelen.

veggdekorasjon

 

Siden vegger har det største arealet sammenlignet med andre overflater, bør du nøye vurdere hvordan de må åpnes.

De vanligste belegningsmaterialene vil være:

 1. flis
 2. farge
 3. selvklebende film
 4. PVC veggpaneler

Tile

Hvordan lage en billig baderomsoppussing

Materialet er praktisk. Den brukes til bad på grunn av motstand mot mekaniske støt, temperaturendringer, enkel vedlikehold, estetisk utseende og rimelighet. Alt dette gjør materialet holdbart.

Råd. Når du legger flisene selv, bør du demontere det gamle belegget og behandle overflaten med soppdrepende midler. Hvis mestere er ansatt, er det verdt å sjekke alle trinnene og sjekke idealiteten til de justerte veggene.

Men vi må ikke glemme at kostnaden for fliser ikke bare er prisen på materialet, men også kostnaden for flislim og fugemasse, som ikke kan spares på noen måte.

Farge

For at veggene på badet skal være spektakulære og belegget skal vare lenge, bør de males med maling som har høy motstand mot fuktighet og ekstreme temperaturer.

For å spare på reparasjoner kjøper de ofte olje eller akrylmaling. Dette valget skyldes relativ holdbarhet, visuell estetikk og rimelighet.Men et slikt belegg kan ikke skjule alle støt og sprekker. Derfor må du ofte ty til hjelp fra spesialister som vil gjøre veggene jevne og vakre.

Selvklebende film

Selvklebende tapet er det andre navnet på dette materialet, som allerede er klart for liming, da det er impregnert med lim. En slik film er ikke redd for fuktighet og er billigere sammenlignet med analoger der det ikke er limbase. Men det er ikke nødvendig å vente på at limet tørker.

Som for maling, må overflaten for liming med selvklebende tapet være helt jevn.

PVC veggpaneler

Ofte gjøres baderomsoppussing med plastpaneler. Dette valget er rimelig og rimelig.

Fôret er annerledes:

 

 1. lave kostnader;
 2. motstand mot fuktighet og forfallsprosesser;
 3. evnen til å skjule overflatefeil.

 

Installasjonen er enkel og rask. Men dette materialet er tynt. Ved kledning av vegger med PVC-paneler bør derfor mekaniske skader unngås. Og kjøp heller ikke for billig fôr - det inneholder ofte giftige stoffer som er helseskadelige.

Gulv på badet

Det er 2 materialer som vil hjelpe deg med å gjøre rimelige reparasjoner på badet.

I en utførelsesform brukes linoleum. Noen ganger blir det et midlertidig alternativ. Men ofte, for å spare penger, blir det grunnlaget for en fullverdig reparasjon. Den ideelle løsningen ville være linoleum uten base, samt en monogen variant. Under dem utvikles det faktisk ikke sopp eller mugg.

Den andre er fliser. Hvis du venter på kampanjer og rabatter på salgsstedene for sanitærprodukter og materialer, kan du gi betydelige kostnadsbesparelser for denne utgiftsposten. Når du legger fliser, må du også bruke økonomi på:

 

 1. fliser lim;
 2. fugemasse;
 3. avrettingsmasse for justering;
 4. kryssskillere;
 5. master tjenester;
 6. demontering av forrige belegg.

 

Råd. Når du velger fliser, velg produkter som vil gi ikke bare den billigste baderomsoppussingen, men også sikkerheten til brukerne. For å gjøre dette, kjøp modeller med tekstur eller ruhet på toppen.

Takarbeid

Noen av de rimeligste modifikasjonene til taket er:

 

 1. Fargelegging. Vanligvis velges matt vanntett maling til badet. Dette inkluderer også belegg med vannbasert maling.
 2. Hvitvask.
 3. Montering i undertak.
 4. Montering av takbelegg fra skinner eller paneler.

 

Punkt 3 og 4 er et fordelaktig alternativ hvis taket, som skulle transformeres under reparasjonen, ikke er jevnt, eller det legges rør langs det. I dette tilfellet skjuler takbelegget kommunikasjonssystemer. Det er praktisk for montering av lamper. Og prisen på undertak eller montering av skinner er tilgjengelig for alle.Valget av rørleggerarbeid

Det er et spørsmål til som bekymrer huseiere: "Hvordan gjøre billige reparasjoner på badet og spare på rørleggerarbeid?".

Den rimeligste av badene er akrylmodeller. De er mye billigere enn støpejern og er et godt valg for barnefamilier som en atraumatisk overflate.

Du kan også spare penger ved å kjøpe mindre modeller. De er alltid billigere. Men hvis det var et støpejernsbad hjemme, kan det endres på grunn av emaljebelegget. Det blir billigere enn å kjøpe nytt rørleggerarbeid.

Hvis mottak av vannprosedyrer liggende ikke er grunnleggende, kan du erstatte badekaret helt med en dusj. I dette tilfellet "lagre" beslutninger om høyden på pallen. Jo høyere det er, jo mer sannsynlig er det å ta vannprosedyrer som en dusj og et sittebad.

For å spare på rørleggerarbeid, anbefaler fagfolk å kjøpe en vask ikke på en pidestall, men på kroker. Under den kan du dessuten installere hyller og et skap, som lar deg plassere personlig tilbehør til dusjen på et bortgjemt sted.

Hvis vi snakker om materialene til produkter, vil den mest økonomiske løsningen være modeller fra innenlandsk fajanse. Samtidig er dens egenskaper ikke dårligere enn porselensprodukter.

Gjør-det-selv oppussing av bad med plastpaneler

Ovenfor i artikkelen er det indikert at PVC-paneler regnes som et av de økonomiske beleggene for fly. Med dem kan du gjøre den billigste baderomsoppussingen hvis du bruker lameller til vegger og tak.

Fordeler med PVC-paneler:

 

 1. moderne løsning for å dekorere rom;
 2. økonomisk;
 3. enkel å montere;
 4. motstandsdyktig mot fuktighet, fuktighet, vann.

 

PVC-paneler er basert på polyvinylklorid.Syntetisk materiale fremhever holdbarhet og vannavstøtende. Den er farget i hvilken som helst farge. Derfor, med PVC-paneler, kan du implementere ethvert design av et bad i økonomiklasse, skjule kommunikasjon og overflatefeil.

Husk: den enkle deformasjonen, fordampningen av stoffer som påvirker en person negativt, er iboende i PVC-paneler produsert av tvilsomme selskaper og oppfyller ikke kvalitetskravene.

For å installere PVC-paneler, bør du:

 

 1. før installasjon, la det stå på badet i 24 timer - dette vil tillate materialet å tilpasse seg arbeidsfuktighetsnivået;
 2. kjøp nødvendige forbruksvarer på forhånd (plastlister, profiler, hjørner, dybler, selvskruende skruer);
 3. utarbeide en liste over verktøy (stikksag, skrutrekker, skrutrekkere, spatler med tenner, konstruksjon og skrivesaker kniver).

 

Når du installerer PVC-paneler, kan du ikke klare deg uten en ramme. For å installere det, må du huske:

 

 1. gjennomsnittlig avstand mellom ribbene er 0,5 m til veggen, men kan variere avhengig av parametrene til flisene;
 2. den nedre tverrgående stangen er installert parallelt med gulvet og lukkes;
 3. det er bedre å feste ribbene til dybler eller selvskruende skruer.

 

Gjør-det-selv oppussing av bad med fliser

Alle, som gjør reparasjoner på badet, står overfor valget av gulv. Det mest praktiske anses å være en flis som oppfyller alle kravene. Når du velger det, er det verdt å vurdere den generelle designen, fargevalget og dimensjonene til lokalene.

Keramiske gulvfliser får fordelen av å være valget for de fleste kjøpere. Dette er på grunn av holdbarheten ved bruk og praktisk. Men det er noen ulemper. Keramikk er et kaldt materiale. Ved å bruke det er det nødvendig å tenke over gulvvarmesystemet på forhånd. Flisen har god varmeledningsevne, det vil bidra til å gjøre rommet mer komfortabelt og koselig. En av ulempene med materialet er dårlig lydisolasjon. Dette kriteriet er spesielt viktig for beboere i leilighetsbygg. Derfor, når du kjøper et slikt belegg, bør du velge et lydisolert lag. Selve materialet er ganske skjørt og lett mottagelig for mekanisk påkjenning. Slå opp tallerkener eller en falt fast gjenstand kan skade overflaten. Familier med små barn må være spesielt forsiktige, for ved den minste brudd på flisen kan barnet lett bli skadet.

Bare feil installasjon kan ødelegge selve materialet. Et godt alternativ som matcher de fleste punktene er spanske gulvfliser. Den er svært slitesterk. Et slikt belegg kan velges etter smaken til enhver eier, og kombinerer det med andre dekorative elementer. Takket være det originale utseendet vil den tilfredsstille behovene til selv den mest sofistikerte og krevende kunden. Riktignok vil i dette tilfellet ikke engang gjøre-det-selv-baderomsrenovering med fliser være billig.Når du gjør reparasjoner på kjøkkenet, når du legger fliser, bør du være oppmerksom på markeringen på friksjonskoeffisienten. Denne betegnelsen er skrevet på enhver boks og viser hvor glatt gulvet vil være. Den mest akseptable koeffisienten er 0,75. Hvis du foretrekker et belegg med en betegnelse mindre enn 0,4, bør du være mer forsiktig. Et plutselig sølt glass med vann kan forårsake skade. En annen markering indikerer hardhet.

Keramiske fliser for kjøkkengulvet er laget i henhold til GOST- eller PEI-skalaen, som bestemmer holdbarheten og slitestyrken. Hvis du bor i et hus med en stor familie og kjøkkenet brukes ofte, bør du velge en høyere indikator. AA-merket står for kjemisk motstand. Dette indikerer tilstedeværelsen av et beskyttende lag som kan avvise smuss. Dessuten er dette dekselet lett å ta vare på.

Det er best å gi preferanse til matte overflater. De vil beholde evnene sine lenger, fordi glansen kan smitte av over tid. Men husk også at grov og porøs vil akkumulere forurensning. Av samme grunn er det bedre å unngå å legge pregede fliser. Selv de billigste gulvflisene skal være av høy kvalitet og holdbare.

Handlingssekvensen når du utfører reparasjoner på badet på grunn av fliser med egne hender

Sparsommelighet er den første grunnen til at gjør-det-selv oppussing av baderom utføres. Hvis du skal flislegge veggene i dette rommet, bør du:

 

 1. Påfør defekter på forrige lag med maling. For å gjøre dette er hakk laget med et kraftig verktøy - en øks eller en hammer med en stor skrutrekker.En ujevn overflate skaper alle forutsetninger for bedre vedheft på grunn av flislim.
 2. Bytt rør og stigerør.
 3. Installer skjulte ledninger.
 4. Monter døren.
 5. Legg fliser på gulvet.

 

Fliser veggene fra øverste venstre hjørne. Dette vil tillate jevn legging. Og hvis det viser seg at veggen er mindre enn den siste raden med fliser, kutt den siste. Dette vil tillate deg å legge de trimmede flisene nedenfor, som ikke vil forstyrre estetikken til utformingen av rommet.

Installer utstyr og enheter.

Punkt 2-5 iverksettes ved behov.

Budsjettoppussing på bad uten fliser

Til tross for at fliser er et veldig ettertraktet materiale, er det for noen huseiere hun som ser ut til å være et symbol på frelse når de pusser opp et bad med egne hender billig eller med involvering av håndverkere. Men dette er ikke et dogme. Etterbehandling velges basert på flere faktorer:

 

 1. eierens ønsker;
 2. skifteromsoppgaver;
 3. konsept valgt for badet.

 

Muligheter for å erstatte fliser på badet med andre materialer

Studer utformingen av økonomiklasserommet fra bildet. De viser alternativer for å erstatte fliser på badet med andre materialer:

 

 1. maling;
 2. MDF;
 3. gips;
 4. knust murstein.

 

For å spare kostnader vil vi ikke vurdere erstatningsalternativer for naturstein og naturtre.

Hvis hjernen umiddelbart trekker alle grusomhetene ved å nekte fliser som hovedmateriale for kledning, er det verdt å huske at moderne materialer og løsninger er bedre og mer holdbare takket være de innovative teknologiene som er involvert.

Flere tips for budsjettoppussing av bad

Hvis du ennå ikke helt har forstått hvordan du gjør rimelige reparasjoner på badet, men har bestemt deg for at det er bedre å erstatte kledningsfliser med et annet materiale, husk at for å spare penger, bør du redusere kostnadene for følgende elementer:

1. Bad. Uansett hvordan du prøver å spare penger, er kjøp av selv et lite eller sittende bad en egen utgiftspost. Betydelig mindre kostnader hvis det er en mester som kan restaurere den gamle modellen.

2. Dusj. Vanskelig å restaurere, i motsetning til badet. Noen ganger vil utskifting av noen detaljer og deler av strukturen gjenopprette funksjonaliteten til dusjkabinettet til 100%. Og dette er nok et svar på hvordan du kan spare penger på baderomsoppussing.

3. Mikser. Mislykkes ofte på grunn av dysfunksjon i pakningen. I dette tilfellet vil det være billigere å reparere en eksisterende mikser enn å kjøpe en ny.

4. Kommunikasjon. På grunn av kjøp av nye beslag, oppvarmede håndklestativ, rør for vannforsyning og kloakk, er det umulig å utføre rimelige reparasjoner på badet med egne hender eller på bekostning av innleide håndverkere. Dette er ikke bare kostnadene ved innkjøp av deler og rørleggerutstyr, men også tilleggsinvesteringer i veggjaging. I dette tilfellet velger de det beste alternativet for seg selv: de maler rørene med høykvalitets emalje, og kommunikasjonen er sydd inn i plastbokser.Gjør-det-selv oppussing av bad i et privat hus

Å pusse opp et bad i et privat hus har mange funksjoner. Dets unike ligger i det faktum at dimensjonene til lokalene alltid er forskjellige, så vel som plasseringen i bygningen. Derfor er det rom for dristige designideer og for mange alternativer for hvordan en rimelig DIY baderomsoppussing vil se ut.

I denne prosessen er det viktig å ikke glemme å implementere:

 

 1. veggisolasjon, som vil bidra til å unngå store mengder kondensat;
 2. utvalg av fuktbestandige materialer for dekorasjon;
 3. gulvbehandling med et vanntettings- og isolerende lag.

 

Det er bedre å lese om fordelene og ulempene med materialer for veggdekorasjon ovenfor. Tross alt blir badet reparert med egne hender, ikke bare med paneler, men også på bekostning av tre, maling eller fliser. Og varmeisolerende materialer er plassert på gulvet.

Råd. Den optimale og moderne løsningen vil være en gjør-det-selv-baderomsrenovering i et privat hus, som inkluderer legging av et varmt gulv. Den totale kostnaden for materialer, i dette tilfellet, er fantastisk. Men det er verdt å beregne de reduserte regningene for oppvarming og gass på nytt, da det blir klart at alle beløpene er nedbetalt.

Informasjon tatt: https://baderom.no/oppussing-av-bad-priser-regler-tips-for-renovering-av-bad/
Читайте:


Причёски и стрижки:

News image

Уход за седыми волосами

С возрастом в волосах снижается содержание красящего пигмента — меланина, из-за этого волосы начинают седеть. К сожалению, это естественный процесс,...

Шоколад Слим создает эффект спортзала, после которого лишние

Худеть всегда не очень приятно, ведь это предусматривает строгую диету и полное исключение сладкого из рациона питания. Худеть всегда не очень прия...

News image

Ювелирные украшения и как их выбрать для любимой в подарок

В жизни человек переживает много радостных мгновений, и особенно в том момент, когда ему родные или друзья вручают подарок, или он вручает его самым б...

News image

Оценка недвижимости в Одессе

Чтобы определить рыночную стоимость объекта недвижимости, требуется провести экспертную оценку жилой недвижимости.

News image

Наращивание натуральных волос

Многие известные актеры и звезды шоу-бизнеса - от телеведущих до артистов оригинального жанра наращивают волосы.

Идеальный отдых от туристической компании "Бригантина"

Всегда следует предварительно продумать поездку на отдых. Так можно избавить себя от возможных нежелательных ситуаций.

Модные советы:

Креативные стрижки: стиль без границ и условностей

News image

Знаете, что такое «скучная голова»? Нет, это не та голова, которая загромождена и озабочена исследованием наследия Канта, это такое НЕЧТО на шее, на...

Каре для круглого лица

News image

Короткие стрижки в форме каре могут украсить женщину с круглым лицом.

Авторизация

forgot password? Register

Для мужчин:

Разбуди волосы от зимней спячки!

News image

Дефицит витаминов, резкие перепады температуры, частое использование фена — зима очень жестока к нашей шевелюре.

Подробнее...

А все-таки: для чего мужчине красивая прическа

News image

В основном, сильная половина человечества не знает, какую им надо прическу. Довольно много мужчин носят такую прическу, какая им абсолютно не идет. ...

Подробнее...